2023 metu spalva

2023 metų spalva

2023 metu Pantone spalva: švęskite gyvenimą su Viva Magenta.

Kai pereiname į naujus metus, Pantone dar kartą paskelbė kasmetinę Metų spalvą. 2023 m. pasirinkta Viva Magenta spalva – ryškus ir energingas atspalvis, įkūnijantis džiaugsmą, gyvybingumą ir kūrybiškumą.

Viva Magenta yra universali spalva, kuri gali suteikti jaudulio bet kokiam dizaino projektui. Tai drąsus, dinamiškas atspalvis, turintis jaunatvišką ir žaismingą atmosferą, todėl puikiai tinka naudoti rinkodaros kampanijose, gaminių pakavimui ir prekės ženklo kūrimui. Spalva sodri ir intensyvi, jos gylis ir sudėtingumas suteikia bet kokio dizaino susidomėjimo ir dimensijos.

Viva Magenta pasirinkimas Metų spalva yra ypač tinkamas atsižvelgiant į naujausius pasaulinius įvykius. Pandemija sukėlė didelius sutrikimus ir sunkumus, tačiau ji taip pat subūrė žmones atsparumo ir ryžto dvasia. Viva Magenta įkūnija šią pozityvumo ir šventės dvasią, skatinančią mus priimti gyvenimą entuziastingai ir energingai.

Viva Magenta įtraukimas į savo dizainą gali padėti jums patirti šį džiaugsmo ir gyvybingumo jausmą. Nesvarbu, ar naudojate ją kaip pagrindinę spalvą, ar kaip akcentą, ji gali įkvėpti jūsų darbui optimizmo ir jaudulio. Jis puikiai dera su kitais drąsiais atspalviais, tokiais kaip ryškiai geltona, turkis arba fuksija, bet taip pat puikiai dera su švelnesniais tonais, pavyzdžiui, švelniais pilkais ir skaistalais rožiniais.

Nuo mados iki interjero dizaino iki grafinio dizaino – Viva Magenta yra universali ir įkvepianti spalva, kuri gali suteikti gaivaus ir modernumo bet kokiam projektui. Tai spalva, kuri švenčia gyvenimą ir skatina mus priimti ateities galimybes. Taigi kodėl 2023 m. ir vėliau savo gyvenimą neįtraukus šiek tiek Viva Magenta? Daugiau apie metų spalvą skaitykite Pantone svetainėje.

Pirkinių krepšelis